073 - 785 59 04       info@whyled.nl

De basis voor een goed functionerende parkeergarage is LED-verlichting.

WhyLed biedt een op maat gemaakt assortiment LED-verlichting, speciaal voor het duurzaam inrichten van uw parkeergarage. Met een besparing van ongeveer 65% ten opzichte van conventionele verlichting is, vanwege het hoge aantal branduren bij parkeergarages, LED-verlichting zeer aantrekkelijk. Zowel financieel als voor het milieu. Daarnaast is ons verlichtingssysteem uit te breiden met ‘slimme techniek’. Zo zorgen onze producten en diensten naast energiebesparing voor optimale veiligheid en comfort.

Uiteenlopende mogelijkheden.

WhyLed biedt ook u de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van LED-verlichting. Van aanpassing van uw bestaande armaturen tot oplossingen voor de high-end parkeergarage. Wij zorgen voor LED-verlichting passend bij uw wensen en bij de verwachtingen van uw gebruikers.

1.             Aanpassen bestaande armaturen
2.             Standalone LED-armaturen
3.             LED-lijnverlichtingssystemen
4.             LED-parkingpanels (speciaal voor lage plafonds)

Bij renovatie kunnen uw bestaande armaturen aangepast worden aan LED-verlichting of vervangen worden voor standalone LED-armaturen. Deze armaturen kunnen ook in bijvoorbeeld een ‘explosion proof’ variant geleverd worden.

Ons Easyfit Line System is een lijnverlichtingssysteem voorzien van U-profiel zodat ook
verdere bekabeling eenvoudig is.

Speciaal voor parkeergarages met geringe hoogte leveren we onze extreem dunne LED-parkingpanels.
Naast basisverlichting leveren we ook oriëntatie- en vluchtwegverlichting of emergency units die voldoen aan de wettelijke eisen en normering voor parkeergarages.