073 - 785 59 04       info@whyled.nl

Wie zijn wij?

WhyLed zorgt naast de volledige installatie van o.a. LED-verlichting, armaturen, signaleringssysteem en draadloze communicatie, desgewenst ook voor thermische, akoestische en brandvertragende isolatie. Hiervoor werken we intensief samen met van de Sande BV, dé specialist in houtwolcementplaten en één van de topspelers op het gebied van plafondisolatie van parkeerkelders.

Onze andere vaste partner is PGS-company. PGS-company is exclusief leverancier en installateur van het Parking Guidance System waarmee efficiënter kan worden omgegaan met parkeerplaatsen in parkeergarages. PGS begeleidt de automobilist vanaf binnenkomst in de garage direct naar een beschikbare parkeerplek.

Over WhyLed

WhyLed ontwikkelt en produceert inventieve LED-verlichting. Optimale verlichting draagt bij aan een gevoel van welbevinden en veiligheid en daarmee aan verbetering van o.a. prestaties en productiviteit. Wij leveren kwalitatief goede LED-verlichting tegen een aantrekkelijke prijs. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u tevens bij aan een beter milieu. Op ons assortiment geven wij 5 jaar garantie met een levensduur van maar liefst 50.000 branduren.

Wij geven vrijblijvend en betrouwbaar advies en denken graag met u mee, ook bij niet-standaardoplossingen.